Բաղադրիչներ`
- 1 բաժակ հնդկաձավար
- 1 բաժակ ջուր
- 1 բաժակ կաթ
- 1 թեյի գդալ դարչին
- 1 թեյի գդալ վանիլին
- Մրգեր և մեղր
Պատրաստման Եղանակ՝
- Փոքր կաթսայի մեջ ավելացնել ողողված հնդկաձավար, մի փոքր ջուր, կաթ, դարչին և վանիլին։
- Եռացնել, ապա իջեցնել կրակը միջին աստիճանի և ծածկել կափարիչով: Եփել 10 րոպե։
- Անջատել կրակը և թողել ծածկված մնա 5 րոպե։
- Ավելացնել կտրատած մրգեր, կաթ, ցանկության դեպքում մի գթալ մեղր։
Բարի Ախորժակ